Et 2 timers linjeløb for dig som vil have den ultimative cykeloplevelse og vil teste sig selv på den hårde 15 km rundstrækning.  På den kuperet kan du køre mod dig selv og andre. Det er på denne rundstrækning og distance , at vi afvikler de uofficielle nordiske mesterskaber for motionister.

King of The Hill

Tarravägen er en berygtet stigning på (Svenske Mesterskaber SM) ruten med mange højdemeter. På Tarravägen kører vi konkurrencen “King of The Hill” for herrer og damer med præmiepenge til de hurtigste. Flere deltaljer offentliggøres på dagen den 23. juni.

Motionsløb

Bike Race afvikles som et motionsløb uden tidtagning., men med gennemsnitstid for hver gennemført rundstrækning. Rundstrækningen er 15,57 km lang og er den samme, der afvikles Svenske Mesterskaber på for eliten, der afvikles samme dag ca. kl. 12.00. Det er en unik mulighed for at opleve den magiske følelse og nerve, som speaker, flagvagter, lukkede veje og samlet start giver.

Tider

Start lørdag den 23 juni kl. 09:30.
Rundstrækningen lukkes kl. 11:30.
Præmieoverrækkelse og After Bike, direkte efter for alle deltagere.

(SM i linjeløb for dame senior og Herrer Junior starter direkte efter at alle motionister har forladt rundstrækningen.)

Tilmeldingsgebyr

350 SEK

Der er muligt at efter-tilmelde sig mod gebyr på dagen.

 

Tilmeld dig her

 

Øvrigt

Deltagerne deltager på egen risiko. Vi anbefaler at gennemgå dine forsikringer inden starten. Færdselsregler skal overholdes og der deltages på eget ansvar. Løbet er sanktioneret af SCF.